Som udgangspunkt vil jeg sige, at alle tanker, følelser og vaner du har, og som du ønsker at få ændret, kan behandles under hypnose. Her er nævnt nogle af dem der kan behandles, men dette er ikke en facitliste. Bryder du derfor med andre ting, du gerne vil have ændret, bør du skrive til mig, så jeg kan tilpasse min rådgivning specielt til dig.

Børn i behandling
Den åbenhed børn umiddelbart har, gør at de er nemme at hypnotisere.
De problemer børn slås med kan være fysiske som f.eks. ondt i maven og hovedet måske migræne. Derudover kan det være stress, søvnløshed, indlæringsvanskelig-heder, sengevædning, sorg eller dårlige vaner m.m.
Børn er meget sensitive og påtager sig nogle gange andres følelser og problemer, hvilket gør dem til symptombærere. Derfor skal du, som forældre være indstillet på at indgå i behandlingen, hvis det skulle være nødvendigt.
Børn kan behandles fra cirka 6-7 års alderen.

Fobier, frygt og angst
Edderkopper, tandlæger, nåle, slanger, højder, fly, små rum, store pladser, vand og meget mere, er ting man kan være utryg ved eller dissideret skrækslagen for. Denne frygt er ikke noget vi har levet med hele livet. Det er noget der er kommet på tidspunkt.
På et tidspunkt er vi blevet forskrækket og underbevidstheden har så lavet et sikkerhedssystem. Det betyder, at højdeskræk er der for at holde personen VÆK fra højder. Én der er bange for edderkopper, holdes ved hjælp af sin fobi, VÆK fra edderkopper o.s.v.
Ved hjælp af hypnose finder vi frem til årsagen og laver en ny indlæring på det tidspunkt hvor angsten begyndte. Det betyder at du fremover kan leve uden din fobi hver dag.

Ked-af-det-hed
Går du rundt og er ked-af-det hele tiden, ikke lyst til nogen ting eller bare ikke kan åfinde humøret igen. Sådan har det ikke altid været og med hypnose kan vi sammen finde ud af årsagen og ændre den så du får dit gode humør tilbage.

Lavt selvværd
Her er det vigtigt ikke at sammenblande selvtillid og selvværd. Man kan godt have en åårligt selvværd. Det der er med selvværd er jo, at det usynligt og lidt uhåndgribeligt og hvis man har et dårligt selvværd, er det sjældent man deler med andre. Men også her kan vi under hypnose finde frem til en evt. årsag og lave en ny indlæring så du får et mere realistisk syn på dit eget værd.

Præstations- eller eksamensangst
Har du prøvet at stå i en situation, hvor du ved, at du har gjort dit forarbejde ordentlig, men alligevel er skrækslagen for, at der er noget der skal gå galt?
Med hypnose kan vi ændre dine undervidste tankemønstre, som ofte stammer fra gamle følelser og oplevelser af, hvordan tingene bør være.

Rygeafvænning og andre dårlige vaner
Er du klar til at sige rygetrangen farvel, så er hypnose en hurtig og effektiv løsning for dig. Din krop har aldrig haft lyst til cigaretterne og hypnose får dig til til at kvitte dem uden at erstatte dem med noget andet.
Ligesom rygning kan andre generende vaner ændres på samme måde, uden ubehag, humørsvingninger eller vægtforøgelse.

Slankning
De fleste af os ved godt hvad der skal til for at tabe sig - sund kost, mindre fedt og sukker og mere motion. På trods af denne viden finder vi i perioder os selv spise mere end vi har behov for. Der er mange gange en ubvidst grund til dette og den finder vi under hypnose og når den først er ændret, er grunden til overspisning også væk.

Sorg
Sorg kan komme til udtryk på mange måder. Årsagen kan bl.a. være et brudt kæresteforhold eller ægteskab, dødsfald blandt personer du holder meget af eller et forhold der ikke blev færdiggjort inden personen gik bort. Under hypnose kan lige netop din sorg bearbejdes, så du kan komme videre med dit eget liv.

Sportspræstationer
Idrætspsykologi har været brugt i mange år. I lighed med det, kan vi ved brug af hypnose arbejde frem mod dine mål. Underbevidst lægger vi positive ideer og tanker ind og bearbejder eventuelle negative, som forhindrer dig i ikke at nå målet.

Stress
Stress er også en af de usynlige tilstande der for udenforstående kan være svære at forstå og sætte sig ind i. Men har du prøvet at være nedkørt, udbrændt, have svært ved at overskue selv simple ting og miste selvkontrollen uden grund, så ved du hvor ødelæggende stress kan være. I hypnose kan vi finde grunden til dit reaktions-mønster og tanker så du blive fri til at opnå de mål du selv sætter dig.