Alle har hørt sætningen man kan hvad man vil, men kun få ved, hvor meget sandhed der ligger bag.

Hvis der er uoverensstemmelse i den måde vores bevidste og underbevidste sind arbejder på, kan der opstå gener. Det kan være større eller mindre opgaver/forhindringer, der skal "ryddes af vejen" før vi kan få det som vi gerne vil.

Men den gode nyhed er, at mange af de gener vi har accepteret at leve med i hverdagen, kan der løses op for. Til glæde for den enkelte, som uden indre konflikter vil opleve et rigere liv i balance med sig selv og sine omgivelser. Ville det ikke være spild, hvis netop du eller dit barn, ikke får adgang til alle de evner og resourcer I allerede har.

Hvis du har tanker, vaner eller andet du godt kunne tænke dig at lave om på, så ring i dag – det er dit ansvar at sætte forvandlingen i gang. Lad mig være din guide igennem den forvandling du har valgt. Tænk på hvilke muligheder der ligger og venter på dig.

Hypnose er en form for trancetilstand, som de fleste af os, uden at vide det, kommer i dagligt. "At falde i staver" er en hypnoselignende tilstand. Om morgenen når man ikke er helt vågen, men alligevel hører hvad der sker i omgivelserne, er ligeledes en tilstand der kan sammenlignes med hypnose. Det samme gælder lige inden man falder i søvn.

I denne tilstand er vores bevidste sind ikke aktivt og der er derved mulighed for at kommunikere med underbevidstheden. Læs mere under "Hvordan foregår det?"