S. Rasmussen
Hej Michael,

Tusind tak for hjælpen, jeg bestod køreprøven! Det hjalp utroligt meget efter mit besøg hos dig. Jeg brugte dit råd angående selvhypnose og vejrtrækning. Men det var hypnosen hos dig, som hjalp mig rigtigt meget. Jeg blev klarere i hovedet, og jeg glædede mig faktiskt til at komme op til køreprøven. Min kørelærer lagde også mærke til det, idet han syntes, at jeg var afslappet og rolig.

Så endnu engang tusind tak for hjælpen, og glædelig jul og godt nytår!


Charlotte, 34 år...
Jeg vil gerne sige mange tak for i mandags hvor jeg blev hypnotiseret - det var en meget speciel oplevelse. Selv om mine omgivelser og de ydre omstændigheder er de samme som før sidste mandag, kan jeg mærke at noget alligevel er ændret. Det er lidt svært at definere, men det mærkes som en større glæde og en større sikkerhed i min mave. Jeg har før godt kunne forklarer mig selv og forstå de ting vi snakkede om i mandags, altså fx at en præsentation ikke er farlig og at alt ikke behøver at være perfekt. Problemet var bare at forståelsen ikke blev ledsaget af en følelse, og så at sige blev i hoved og tankerne.
Det er dét der er ændret, og nu mærkes det i maven eller kroppen, og det mærkes specielt som en større accept, glæde og sikkerhed. Jeg tænker også meget på det du sagde, og dagligt dukker der en sætning eller et billede op, og hver gang er det en opmuntring eller "trøst”. Jeg er meget glad for at jeg turde at komme til dig, og du skal have mange tusind tak for det du gjorde.


Emil fra DRs Missionærerne, 26 år
Klik her


Bente, 48 år...
For et år siden tog mit liv en drejning, i en retning jeg ikke brød mig om. Min mand og jeg skiltes efter 28 år. Jeg forsøgte at finde en forklaring og en af grundende var, iflg. min mand, at jeg ikke troede nok på mig selv, at mit selvværd altid havde været meget lavt. Desværre måtte jeg give ham ret.
Det tænkte jeg meget over en tid og besluttede så at gøre noget ved det. Jeg havde hørt om hypnose og var lidt interesseret og en del nysgerrig omkring hvad det nu var for noget, og om det kunne hjælpe mig.

Jeg tog mod til mig kontaktede Michael - det skulle jeg have gjort for længe siden.

Min oplevelse omkring mødet og hypnosen, har kun været positivt. Efter en varm velkomst, hvor jeg med det samme følte mig godt tilpas, fik vi taget hul på de ting jeg havde problemer med og jeg fik derefter lov til at komme i hypnose.
Lidt underligt egentligt. Jeg følte mig i to verdner på en og samme tid. Dels var jeg 'bevidst' om alt hvad der foregik omkring mig, og alligevel var jeg et andet sted.

Fra det sekund jeg trådte ud af døren igen, ud i den virkelige verden, har mit liv været et helt andet. Man kunne sige ganske kort, at Apollo 13 kunne ikke følge med nu. Jeg er anderledes inden i nu. Ingen usikkerhed mere. Jeg møder verden som den er og tager tingene hen ad vejen. Mit selvværd er styrket og jeg ved hvad jeg vil.
Det bedste er, at folk har bemærket min ændring, min glæde, og jeg løfter mit hoved endnu højere. Intet kan få mig ned igen – nu føler jeg mig endelig ”hel”.
Jeg har overskud til livet og har fået en masse nye venner og en masse gode oplevelser.

Mit liv er godt nu - tak for det !