Du inviteres hermed til at deltage i eller købe produkter fra en spirende succes i Danmark indenfor velvære med livsforandrende produkter og et lydhørt publikum - alle vil jo gerne opnå et godt helbred. Du får en tilfredstillende karriere og/eller liv med et virkeligt formål - at hjælpe andre og dig selv. Alt dette med ubegrænsede muligheder for indkomst - jo mere du yder, desto mere tjener du.

Isamu Masuda stiftede i 1975 firmaet, hvor jeg er Uafhængig Nikken Velværekonsulent i. Han fandt ud af, at hvis han kunne skabe balance i de fem kerneområder i vores liv, så opnår vi velvære.

Krop - Sind - Familie - Samfund - ØkonomiWellness [wel-nis]
En tilstand af godt fysisk og mentalt helbred, specielt understøttet af en sund kost, motion og sunde vaner.

Hr. Masuda kalder sin filosofi "De Fem Sundhedssøjler". Denne vision var det der bragte ham til at danne firmaet og udbrede konceptet Total Wellness, kombineret med produkterne og forretningsmuligheden.

Vores mission i er at inspirere personer til at opdage en hel ny livstil, og give dem mulighed for at leve livet ved at ændre deres liv med forbedret helbred og økonomisk sikkerhed uden at skulle lave en masse om.Ordet Nik-ken er en kombination af to japanske ord; Nihon, der betyder Japan, og Kenko der betyder sundhed.

Det hele tager udgangspunkt i et Wellness Home:
Miljø - her kan du være sikker på at det vand du drikker, og den luft du indånder, er ren - lige som naturen skabte dem.

Ro og Hvile får du bl.a. med indlægssåler med en uovertruffen magnetteknologi. Derudover er Søvnsystemet det eneste i verden der er godkendt af den Internationale sammenslutning af Kiropraktorer (WFC).

Ernæring hos os, er nogle få, men gennemtænkte, produkter der gør at du får det indhold i din kost der baner vejen til et sundere helbred og en bedre livsstil. Firmaet har i 2007 lanceret stegepander og gryder, der kan reducere dannelsen af skadelige frie radikaler i din mad.

Motion er her sko. Dog ikke helt almindelige sko. Med dem forbrænder du nemlig op til mere end 20% mere energi for hvert skridt du tager. Vi har også specielproduceret støttebind som med langbølget infrarød temperatur kontrol og løse magneter kan forebygge og afhjælpe smerter i kroppen.

Har denne lille introduktion gjort dig bare en lille smule nysgerrig - så kontakt mig. Du har mulighed for at blive en del af Danmarks p.t. mest succesrige team og være med når firmaet for alvor bliver kendt her i landet.

Telefon 70 265 255
eller nikken@godehaender.dk