I mit "tidligere liv" har jeg beskæftiget mig med både interne og mere udadvendte arbejdsopgaver. Alt lige fra administration, bogholderi og regnskab til konsulentjob og leder af in-house grafisk produktionsafdeling i et stort dansk pengeinstitut. Men med over 10 år i samme firma manglede jeg i det daglige følelsen af at gøre en forskel for andre mennesker. Den har jeg til fulde opnået nu og det er pragtfuldt.

Jeg begyndte min alternative karriere med min zoneterapiuddannelse, som jeg tog på Helseskolen i Søborg. Det har aldrig været min hensigt kun at skulle være terapeut for familie og venner. Derfor tog jeg året efter uddannelsen til massør samme sted.

Min plan har altid været at kunne holde til at behandle resten af mit erhvervsaktive liv. Derfor var det en logisk beslutning for mig, at netop hypnosen blev det "tredje ben" på min taburet, så den nu er stabil og ikke vælter. Jeg blev uddannet hypnoti-sør og hypnoterapeut hos Jacob Strachotta.

Jeg er gift og har to dejlige voksne piger. Privat har jeg altså også en god ballast og kender de problemstillinger der kan opstå, når man har små som store børn.

Varme hilsner
Michael KlingenbergJeg er tilknyttet hypnosespecialisten.