I bund og grund handler statikkorrektion om at få den naturlige fysiske balance tilbage i kroppen.

Statikkorrektion er en behandlingsmetode udarbejdet af overlæge Flemming Vestberg.

I sin enkelthed handler statikkorrektion om at genvinde kroppens naturlige balance og styrke, hvilket bl.a. giver klienten følgende:

• En smuk og stærk kropsholdning

• En bedre balance - og koordinationsevne

• Et sundere helbred

• En bedre fordøjelse

• En bedre blodgennemstrømning

• Forebyggelse af skader, sammenfald og skævhed

Når man lærer statikkens grundregler opnår man, at alle muskler, sener og ledbånd får den længde, spænding og rolle, de oprindelig er 'designet' til.

Det betyder, at man får en stærk og smuk kropsholdning, og vigtigst af alt forebygges og helbredes bl.a. diskuslidelser, ryg-, nakke, skulder og ledproblemer, infiltrationer, myoser, seneskedehindebetændelse, ”musearm” ect.

Når statikkorrektionen er indlært betyder det en helt ny måde at leve på, som indvirker på alle kroppens funktioner døgnet rundt. En sådan ændring kræver naturligvis selvdisciplin, men belønningen er smertefrihed, øget råstyrke og udholdenhed.

Den smertefjernende, helbredende virkning af statikkorrektion beror på, at alle strukturer arbejder i bedst mulige fysiologiske miljø. Bedringen indtræffer prompte i takt med indøvningen.

Mange faktorer spiller ind på menneskets helbred. Her tænkes bl.a. på den almene kropsholdning, arbejdsstilling, fysiske tilstand, træning, strækøvelser, ernæring samt stress.

Behandlingen forgår som privatundervisning. Vi mødes 3-4 gange over ca. 2 måneder. Hver behandling varer 1 time. Det er også muligt at slå sig sammen med 3 venner, så vi arbejder som et hold. Det er dog vigtigt I kender hinanden godt.

Du vil få lidt hjemmearbejde.