Der findes tre måder at tjene penge på:

Du kan sælge din tid.
Det er det de fleste gør, du får løn for den tid du arbejder.

Du kan investere penge. Det kan du gøre i bygninger, værdipapirer og meget andet, hvilket betyder du skal have en væsentlig startkapital for at kunne komme i gang.

Til sidst kan du få andre mennesker til at arbejde for dig. Det kan du i dette tilfælde ved at hjælpe og støtte dem til at gøre præcis det samme som du gør. Nemlig for det første at nyde effekten af de dejlige produkter som skaber øget velvære for jer i jeres eget hjem. Og dernæst at fortælle og inspirere andre til at gøre det samme.

Det er ikke kun dig der får glæde af det. Nej, dem du hjælper bliver ligesom dig, "direktør" i eget firma med fod under eget bord. I bestemmer nemlig alle selv hvor mange timer I vil bruge. I vil blive en del af en spirende succes i Danmark indenfor velvære med livsforandrende produkter og et lydhørt publikum - alle vil jo gerne opnå et godt helbred. Du får en tilfredstillende karriere og liv med et virkeligt formål - at hjælpe andre og dig selv. Alt dette med ubegrænsede muligheder for indkomst - jo mere du yder, desto mere tjener du.

Investeringen er minimal. Du investerer nemlig kun i dit eget velvære. De produkter du køber til eget brug er nemlig også dem du viser din familie, venner og alle andre du møder. Du skal IKKE have noget varelager og det økonomiske ordnes direkte mellem din kunde og firmaet, som efterfølgende leverer varen direkte til din kunde. Nemmere kan det ikke være.

Læs mere om firmaet og den bagvedliggende filosofi.

Har denne lille indtroduktion gjort dig bare en lille smule nysgerrig - så kontakt mig. Det koster kun din tid og du har mulighed for at blive en del af Danmarks p.t. mest succesrige team og være med når firmaet for alvor bliver kendt her i landet.

Telefon 70 265 255
eller nikken@godehaender.dk